Onze Aanpak

Onze Aanpak

Wij onderscheiden ons door focus te leggen op het functioneren van de gehele productieketen. Industriële automatisering gaat verder dan enkel het besturingsvraagstuk. Systeemdenken geeft ons de tools om de complexiteit van het volledige productieproces te overzien.
Op basis van onze visie, kennis en ervaring wordt er gelijktijdig doorgedacht over efficiëntie, betrouwbaarheid, veiligheid, gebruiksgemak, onderhoud en de toekomst. Hierdoor zijn wij instaat u de optimale oplossing te bieden.

Van Daal engineering werkt volgens het één project, één engineer principe. Deze engineer is de technisch verantwoordelijke voor het slagen van het gehele project. Dit geeft focus en gestroomlijnde communicatie.

De manier waarop wij complexiteit binnen industriële automatiseringsprojecten beheersbaar maken is het doorlopen van ons 7 stappen traject.

Ons 7 Stappen Traject

 1. 1. Uitgebreide Inventarisatie

  Voorafgaande aan het opstellen van een offerte wordt er altijd een bezoek gebracht aan uw locatie voor een uitgebreide inventarisatie van het project. Naast gesprekken met de gebruiker (productie / technische dienst) over de wensen en eisen zijn wij geïnteresseerd in het bezoeken van de daadwerkelijke productielijn. Dit geeft ons een beter beeld van uw productieproces met de daarin aanwezige systemen. Met deze kennis kunnen we een passend functioneel ontwerp maken.

 2. 2. Functioneel Ontwerp

  Op basis van de uitgevoerde inventarisatie stellen wij een beknopt functioneel ontwerp op dat de grondslag is voor de offerte. Het opstellen van een functioneel ontwerp vroeg in het traject helpt ons een prijs op maat te kunnen vaststellen en voorkomt verrassingen bij/na de inbedrijfstelling.

 3. 3. Opzetten Simulatie

  Standaard in ons traject zit het opzetten van een productielijn simulatie. Dit geeft ons de mogelijkheid de applicatiesoftware te testen. Wij raden dit aan bij complexe samenhangende modules, er kunnen op deze manier veel onvolkomenheden opgelost worden die normaliter pas aan het licht komen bij de inbedrijfstelling.

 4. 4. Ontwikkeling Applicatiesoftware

  Alle applicatiesoftware wordt door de engineer in huis ontwikkeld. Het systeemdenken stelt de engineer in staat een complex project op te delen. Collega's kunnen ingezet worden om deze delen op te vullen. Dit zorgt voor een vlotter verloop van het project.

 5. 5. Testen

  De werking en samenhang van de software modules worden tijdens de ontwikkeling zoveel mogelijk in huis getest op echte hardware en/of de simulatie. Dit geeft een cyclisch ontwikkelproces, waarbij verassingen bij de inbedrijfstelling voorkomen worden.

 6. 6. Inbedrijfstelling

  Door de zorgvuldige en gestructureerde aanloop naar deze stap is de engineer helemaal voorbereid om met minimale verstoring uw productielijn in bedrijf te stellen. De van Daal engineer gaat pas naar huis als zijn software werkt!

 7. 7. Nazorg

  Wij hechten waarde aan het bieden van nazorg. Dit kan zijn in de vorm van instructies aan uw productiepersoneel of technische dienst, maar ook in de vorm van troubleshooting.
  Al onze engineers zijn met dezelfde methodiek opgeleid en begrijpen elkaars software. Bij eventuele afwezigheid van "uw" engineer is van Daal engineering in staat snel u uit de brand helpen.

Kies een taal

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com